Vrijwilligerswerk in Cambodja

Lijkt het je wat om als vrijwilliger aan de slag te gaan voor onze stichting? Je bent van harte welkom op onze school in Preysbat Village in Takeo en zult met open armen ontvangen worden.

Hopeful Children Center biedt gratis vrijwilligerswerk aan!

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers…

…die voor minimaal 4 weken de handen uit de mouwen willen steken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan Engelse les geven; maar ook les op het gebied van hygiëne, creativiteit, sport en spel, computer en algemene ontwikkeling, of spelletjes doen met de kinderen; ze liefde en aandacht geven.

Uiteraard berekenen we geen organisatiekosten!

We zijn een ideële organisatie. Je betaalt alleen je eigen vervoer, onderdak en eten. Op deze manier gaan alle giften en donaties voor 100% naar de kinderen.

We verwachten dat je zelf initiatieven ontplooit en creatief bent met het bedenken van allerlei activiteiten. Afhankelijk van je opleiding, ervaring, en interesses kun je een eigen project opzetten.

Contact

Nieuwsgierig? Of wil je meer weten over wat je kunt doen om te helpen? Neem dan contact op met Carola Käller. Zij vertelt je graag meer over de diverse mogelijkheden.

Ervaringen van vrijwilligers

Benieuwd wat voorgaande vrijwilligers van hun tijd bij Hopeful Children Center in Takeo vonden? Klik op Vrijwilligerswerk in het menu.