Donaties

Donaties

Elke gift is meer dan welkom!

Met uw bijdrage kunnen wij concreet iets doen. Wij hebben een aantal “pakketten” samengesteld, waaruit u eenvoudig een keuze kunt maken. Maar u kunt natuurlijk ook een ander bedrag doneren. Giften aan onze stichting zijn fiscaal aftrekbaar.

Stichting Hopeful Children Center te De Meern
IBAN: NL84INGB0006034915 – BIC: INGBNL2A

De stichting HCC staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 30235740 te Utrecht
De stichting HCC is door de Belastingdienst erkend als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) RSIN/fiscaalnummer ANBI 818969635
Giften zijn fiscaal aftrekbaar op grond van art. 6.1 afd. 6.9. Wet IB 2001.

logo ANBI

Alle donaties gaan voor 100% rechtstreeks naar onze projecten

Alle gemaakte kosten van bestuursleden en vrijwilligers zijn voor hun eigen rekening, zo dat u er zeker van bent dat alle giften volledig besteed worden aan de projecten ten gunste van kansarme mensen in Cambodja.

Controle financiën

Onze school en projecten worden door Carola Käller en vrijwilligers meerdere malen per jaar bezocht, ondersteund en gecontroleerd.

Alle uitgaven in Cambodja worden op de voet gevolgd en er wordt maandelijks verantwoording over afgelegd. Er zijn dagelijkse contacten via e-mail en Skype met de lokale manager Channy Kim, zodat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Op deze manier geven wij ook ondersteuning en advies. Uiteraard zullen we dit jarenlang blijven doen, om de duurzaamheid te waarborgen.